17 oC / 6 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2017. Március 24. Gábor, Karina

Március 15.

Menü

Múzeumi blog
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Zenekör

  Szórakozóhelyek
   
   
     Panoráma
   
    Kultúra  -  2017. 01. 01. 00:28  -  www.szekesfehervar.hu A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Boldog új évet Székesfehérvár - utcabállal kezdődött 2017
    
  Idén negyedik alkalommal rendezték meg a hagyományos Városi Szilvesztert a Magyar Király Szálló előtti téren és a Zichy-ligetben. Az óév-búcsúztató mulatság a a J.A.M Showband koncertjével kezdődött, majd a OneDay és az este sztárfellépője, Takács Nikolas szórakoztatta a közönséget. Éjfélkor a Himnusszal, majd tűzijátékkal köszöntötték az újévet, és a buli egészen három óráig utcabállal folytatódott.
  KÉPGALÉRIA - Szilveszter a Belvárosban

  Képek: Igari Balázs, fehervariprogram.hu
  December 31-én éjjel újra hanggal, fénnyel és emberekkel telt meg a Belváros, több ezren köszöntötték a 2017-es esztendőt Székesfehérváron. A Zichy ligeti színpadnál kilenctől kezdődött a szilveszteri mulatság, elsőként a J.A.M Showband és a OneDay lépett színpadra, majd Takács Nikolas szórakoztatta a közönséget. Éjfélkor a Himnusszal, majd tűzijátékkal köszöntötték az újévet és egészen három óráig DJ. Zsiráf szolgáltatta a zenét az utcabálhoz.
  Az idei szilveszter sztárvendége az X-Faktorban feltűnt Takács Nikolas volt. A felvidéki magyar énekes gyermekként klasszikus zenét tanult, majd úgy döntött, hogy szeretné tehetségét a könnyű zenei vonalon is kipróbálni. Nikolas olyan nagy magyar előadókkal dolgozott már együtt, mint Babos Gyula, Tony Lakatos, Emilio, Charlie, Solti János, Csík Gusztáv, akik a magyar dzsessz szakma legnagyobbjai. Külföldi előadókkal is sikerült közvetve vagy közvetlen együtt dolgozni. Énekelt Cypress Hill előtt, de dolgozott olyan zenészekkel akik Mary J. Blidge, Mariah Carey, Usher, 50 cent vagy a Kool and the Gang zenei csapatához tartoztak. 2010-ben úgy döntött indul az RTL Klubon induló tehetségkutatóban, az X-Faktorban. Nikolas egészen a 2. helyig jutott el, fantasztikus hangjával több tízezer embert nyűgözött le.
  A Városi Szilveszteren feltűnő öltözékekből az idén sem volt hiány, előkerültek a kalapok, ördögszarvak és a színesen pompázó póthajak is, de nem maradhattak el a vicces álarcok sem. A Fő utcán számos társaság kis magántűzijátékot is produkált, de előkerültek a szilveszteri bulik elengedhetetlen kellékei, a világító rudak, karkötők és ledes szemüvegek is. Éjfélkor zsúfolásig megtelt a Zichy ligeti színpad előtti tér, az ünneplők közösen énekelték el a Himnuszt, majd a látványos tűzijáték után tovább folytatódott a mulatság hajnalig. Éjfél után DJ Zsiráf szolgáltatott zenét a hajnalig tartó utcabálhoz.