17 oC / 6 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2017. Március 24. Gábor, Karina

Március 15.

Menü

Múzeumi blog
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Zenekör

  Szórakozóhelyek
   
   
     Panoráma
   
    Kultúra  -  2017. 01. 01. 19:27  -  www.szekesfehervar.hu, fotó: Simon Erika A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Újévi hangversennyel köszöntötte 2017-et Székesfehérvár
    
   Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Farkas Ferenc hangversenybérletének keretében vidám és elegáns újévi koncertre várták az érdeklődőket január 1-jén a Vörösmarty Színházban. Aki végigkísérte a gálaműsor programját, nem csalódhatott. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar és a meghívott vendégművészek feledhetetlen estét varázsoltak az új év első napjára hálás közönségüknek.
  Az újév első napján a Vörösmarty Színházban az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Újévi Hangversenye világkörüli zenei kalandozásra hívta a közönséget. Balogh Sándor karmester vezetésével zenevonat indult olasz, spanyol, német, francia, orosz, argentin és amerikai tájak felé, Mozarttól Frank Sinatráig. A koncert első perceiben a zenészeket Cser-Palkovics András polgármester dirigálta.
   Az est komédiamestere, Lukácsházi Győző és Balogh Sándor karmester vezetésével különböző országokba utazhatott a közönség a zene szárnyán, betekintve abba is, hogy melyik nemzet hogyan ünnepli az újévet. A koncert során ismert dallamok, zenei motívumok jelentek meg karikatúraszerűen.
  Az újévi koncert számos különlegességet és zenei csemegét is tartogatott a közönségnek. A jó hangulatot különleges hangszereivel Varga Zoltán emelte. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar vidám és elegáns műsorral, nagyszerű szólistákkal, tánccal, kiváló darabokkal köszöntötte az újévet.
  Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar és a meghívott vendégművészek feledhetetlen estét varázsoltak az új év első napjára hálás közönségüknek.