17 oC / 6 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2017. Március 24. Gábor, Karina

Március 15.

Menü

Múzeumi blog
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Zenekör

  Szórakozóhelyek
   
   
     Panoráma
   
    Kultúra  -  2017. 02. 14. 07:40  -  www.szekesfehervar.hu
  Séta, wellness és vacsora a szerelem jegyében - Bálint-nap Fehérváron
    
   A Tourinform Iroda romantikus sétával, míg az Árpád Fürdő kényeztető szauna-programokkal készül Bálint napra, a Magyar Királyban az Alba Regia Szimfonikusok szerelmes klasszikusokkal teszik hangulatossá a gyertyafényes vacsorát, de romatikus vacsorára várják a szerelmeseket a Pátriában és a Borbárban is. A Barátság Moziban pedig Anti-Valentin napot tartanak két thrillerrel.
  A teleélettel.hu-n sok más fehérvári, Bálint-napi programot találnak!
  Melyik romantikus helyen vallottak szerelmet városunk hírességei? Kit ihlettek meg a fehérvári lányok, olyannyira, hogy a szerelem híre New Yorkig szállt? Kiknek a szerelméhez kapcsolódik az első magyarországi tűzijáték, melyre Fehérváron került sor? Kit szöktetett meg Rigó Jancsi, a Magyar Király Kávéház cigányprímása? Valentin-napon mindezekre fény derül a Tourinform Iroda jóvoltából. Aki benevez egy romantikus sétára Fehérvár Belvárosában, az megtudhatja a válaszokat, miközben a titkok tudójának vezetésével bejárhatja a város szerelmes utcáit, s felfedezheti kedvelt randihelyeit. A program az Oskola utcából indul, a Tourinform Iroda elől február 14-én, kedden 17 órakor. A tervezett útvonal pedig a Lépcső utca – Székesegyház – Táncsis Mihály utca – Rózsás ház – Hotel Magyar Király – Hiemer-ház. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, díja 800 forint. http://turizmus.szekesfehervar.hu/fehervari-szerelmek-nyomaban
  Azok sem maradnak program nélkül szerelmesek napján, akik séta helyett, inkább egy kis kényeztetésre, relaxációs kikapcsolódásra vágynak párjukkal. Őket az Árpád Fürdő várja. A különböző szaunaprogramok február 14-én, kedden már 12 órától várják az érdeklődőket. Az utolsó etap 20 órakor indul. Az ajánlatok között szerepel Kényeztető bőrradír – sóval és kókuszolajjal, Ámor nyila – mentolos gyógyteával, Szerelmi vallomás – citrusos multivitaminokkal, Aphrodité Titka – mézzel és tejszínnel, Örök Boldogság – nyírfával, míg Extra élvezet – jeges program gyümölcsökkel.